انواع ویبره :
1- ویبره مکانیکی
2- ویبره برقی
3- ویبرموتور الکتریکی
4- ویبره الکترونیکی
موتور ویبره جهت ایجاد لرزه و ارتعاش در صنایع مختلف اعم از صنعت ساختمان و پزشکی، بدنسازی و زیبایی اندام کاربرد دارد .
ویبره ها در صنایعی که نیاز به نوعی لرزش لازمه ی کار آن هاست ، مورد استفاده قرار می گیرد.
موتور ویبره با نام های دیگری نیز در میان صنایع و بازاریان شناخته می شود از جمله ی آن ها می توان ویبره بدنه ، الکترو ویبره ، موتور ارتعاشی و …… اشاره کرد.
موتور ویبره و ویبره بدنه صنعتی:
موتور ویبره، ویبراتور یا ویبره بدنه در صنایع مختلف در بخشهایی که نیاز به لرزش و ارتعاش خود خواسته است، استفاده میشود. اگر در بخشی از صنعت که ارتعاش چه در ابعاد کوچک و چه در ابعاد بزرگ و سنگین نیاز باشد، می توان از موتورها ی ویبره استفاده کرد. این موتورها اغلب به عنوان موتور ویبره، موتور ارتعاشی، ویبراتور، الکترو ویبره یا ویبره بدنه شناخته شده است.
دو نوع موتور ویبره صنعتی وجود دارد یکی ویبراتورهای خارجی است همانطور که از نامش بر پیداست ویبراتور خارجی به منظور ایجاد ارتعاش بر روی سطوح خارجی یا بدنه اجسام استفاده میشود؛ دومی ویبراتور داخلی میباشد که مستقیما به داخل ماده مانند بتن یا حفرهها وارد میشود. موارد مصرف زیادی وجود دارد که در آن بکارگیری ویبراتور خارجی نسبت به ویبراتور داخلی مزیت دارد. مثلاً فشرده سازی لایههای بسیار ضخیم و نازک از بتن تازه ریخته شده بخصوص آنهایی که برای پروفیلها و فرمهای خاص استفاده میشوند.
انواع موتور ویبره
موتور ویبره ها که در صنایع مختلف لرزشی می توان آن ها را مورد استفاده قرار داد ، توسط کمپانی های بزرگی در سراسر دنیا از جمله چین ، ترکیه ، ایتالیا و ایران تولید می شوند و به بازار فروش ارائه می گردند. از جمله کشور های تولید کننده برترین و با کیفیت ترین ویبره بدنه ها ، کشور ایتالیا می باشد که انواع موتور ویبره را با مشخصات و ویژگی های خاص و بی نظیر خود که از با کیفیت ترین قطعات تولید می گردند ، با نام موتور ویبره oli و موتور ویبره omb به مشتریان عرضه کرده است. از معروف ترین مدل های موتور ویبره می توان سری MVE ایتالیا را نام برد که مدل بدنه آلومینیومی آن در مدل های مختلف با سایز فریم های از 10 تا 50 و مدل پوسته چدنی آن، با سایز فریم از 60 تا 90 طراحی و تولید شده است. هم چنین علاوه بر سایز فریم و نوع پوسته بدنه، انواع موتور ویبره را می توان از لحاظ تعداد دور موتور آن ها ، به 4 دسته ی 700 ، 900 ، 1500 و 3000 دور طبقه بندی نمود.
در دسته بندی دیگری موتور ویبره ها یا ویبراتور ها را از لحاظ سوختی که برای عملکرد مصرف می نمایند ، بصورت موتور ویبراتور بنزینی ، موتور ویبراتور دیزلی ، موتور ویبراتور برقی و موتور ویبراتور بتن بدنه بادی و برقی تقسیم بندی می نمایند.
کاربرد موتور ویبره
انواع ویبره بدنه های صنعتی موجود در بازار با ویژگی های متفاوتی که دارند، در بخش های مختلف و صنایع بسیاری به کار گرفته می شوند و استفاده از آن ها موجب تسهیل و افزایش سرعت در بسیاری از فعالیت های صنعتی سنگین و سبک امروزی شده است. از جمله کاربری های ویبره بدنه ها ی مختلف ، می توان به کاربرد آن ها در صنایعی همچون صنایع کشاورزی ، صنایع آرد ، سرند ها ، صنعت دانه بندی سیلو ها ، صنایع خشکبار ، صنایع غذایی و نان اشاره نمود. همچنین می توان ویبراتور با سایز های کوچک را در میکسر بتن ها ، کامیون ها ، انواع میز های ویبره نصب کرد و بهره گرفت.
نحوه نصب و راه اندازی موتور ویبره :
در هنگام نصب موتور ویبره حتما باید دقت لازم به عمل آید. در غیر این صورت نصب نا درست آن می تواند منجر به وارد آوردن خسارت جدی و نیروی الکتریکی بیش از حد به آن شود.
باید مراقب باشید که نصب به اندازه ی کافی محکم و با دقت باشد و دارای ساختاری مقاوم برای فرکانس و نیروی ایجاد شده توسط موتور ویبره باشد.
در تمامی موتور ویبره ها به خصوص آن هایی که در فضای باز نصب می شوند باید جعبه ترمینال با کف یا زمین برخورد داشته باشد.
فروش انواع موتور ویبره :